COVID-19 – update 20/03/2020 : De voorbije dagen werd er opnieuw gecommuniceerd door de overheid inzake de fiscale en economische steunmaatregelen die worden voorzien n.a.v. de COVID-19 crisis. We zetten deze graag voor u op een rijtje in deze update mailing :

Fiduciaire Ten Hove blijft tot op heden volledig operationeel in deze uitzonderlijke situatie die ons allen treft.

In het belang van iedereen zijn gezondheid en veiligheid, werken ons kantoor sedert afgelopen woensdag 18/03 achter gesloten deuren en is het niet langer mogelijk om fysiek langs te komen bij ons op kantoor.

Wij geven – zoals de federale regering aanraadt – de voorkeur aan het voeren van telewerk, alsook willen wij aandringen op het voeren van een digitale boekhouding op afstand, waarover u meer informatie kan terugvinden in onze vorige mailing d.d. 18/03.

Uiteraard blijven wij steeds telefonisch bereikbaar via 03/366.06.66 tijdens onze openingsuren (maa. t/m don. 08u30 tot 12u30 en 13u tot 17u15, vrij. tot 14u), alsook per mail !

We blijven uw dossier dus behandelen zoals voorheen, waarbij u uiteraard kan rekenen op specifieke adviesverlening inzake deze “Coronacrisis”

Klik hier om het hele artikel te lezen en/of te downloaden.